mandag 30. mai 2011

Nytt medlem!

Hurra for nye medlemmer! Det er så koselig at flere og flere vil bli med hos oss - vi har jo som mål å samle så mange smykkeblogger som mulig og på den måten skape et fellesskap hvor vi kan lære, inspirere og glede hverandre!

Håper å kunne ha en vervekonkurranse her snart, informasjon kommer :)

Her kommer en presentasjon av vårt nye medlem - ønsker du å bli medlem så send en mail til norskesmykkeblogger@live.no med noen ord om deg selv!

Vi ønsker Janne med bloggen Novelty & Nowtion velkommen - http://novelty-nowtion.blogspot.com/

Janne lager retrosmykker og accessories til pynteglade jenter i en god miks av vintage og nytt som hun selv sier! Det er en skikkelig gladblogg med masse fine farger, bilder og illustrasjoner. Hun viser masse fra epla.no og inspirasjonen bobler! Hun har også en give away gående på bloggen, så her kan man være riktig så heldig!

Litt bilder fra bloggen:






tirsdag 24. mai 2011

Velkommen til

Mette med bloggen  http://mettesolbakken.wordpress.com !

Mette har drevet med smykker i rundt 4 år og utviklet seg fra å tre perler på en snor til å jobbe med sølv og kobber. På bloggen hennes kan du se masse flotte bilder av nydelige smykker - en inspirerende blogg hvor vi sikkert kan lære masse!

Vi ønsker Mette hjertelig velkommen! Her kommer noen bilder fra bloggen






onsdag 18. mai 2011

Nytt medlem!

Vi ønsker Mari med bloggen Marigold - http://marigoldsmykker.blogspot.com/

Mari er virkelig kreativ - jobber med smykker på dagtid og lager selv på kvelden - hun lager egne perler og smykkedeler!

Bloggen er ganske ny, men det er masse fine bilder og mye inspirasjon - masse å se på og lære!

Velkommen skal du være Mari! Litt bilder fra bloggen kommer her:




Vil du bli medlem, så er det bare å sende en mail til norskesmykkeblogger@live.no!


tirsdag 10. mai 2011

God kveld!

For noen herlige dager vi har hatt nå! Sol, varme, blomster og 17 mai pynt så langt øyet rekker:)

Det er et mål å kunne samle så mange smykkeblogger som mulig her - det spiller ingen rolle om du er ny, erfaren, lager profesjonelt, lager på si, om du lager "bare" øredobber eller kjeder eller hva som helst - lager du smykker, så er du hjertelig velkommen til oss!

Send en mail til norskesmykkeblogger@live.no med bloggadressen din og om du har eplabutikk, så send med den adressen også!

Hvis det er spesielle temaer eller saker du ønsker vi skal skrive om, så er det bare å skrive en kommentar eller sende en mail!

Flott om flere kan skrive på innlegget om perlebutikker - innlegget finner du her:
http://norskesmykkeblogger.blogspot.com/2011/05/utfordring.html
Vil gjerne ha tips om bra butikker :)

Ha en flott kveld videre :)

lørdag 7. mai 2011

Knapp til blogg

Jeg har ordnet en knapp som medlemmene av bloggen kan få tilsendt per e-post og bruke på bloggen sin. Man kan lagre den som et bilde og linke den direkte til bloggen om ønskelig. Sender den ut i løpet av dagen idag håper jeg.

For å bli medlem hos Norske Smykkeblogger, så holder det å ha en smykkeblogg - her omfavner vi alle - profesjonelle, amatører, nybegynnere, heltidslagere, fritidspuslere - alle som liker å la sin kreative side resultere i smykker!

Send en mail til norskesmykkeblogger@live.no og fortell litt om deg/bloggen din, send med link og gjerne også til eplabutikken din om du har!

Vi håper å kunne samle så mange blogger som mulig - få inspirasjon av hverandre, lære teknikker og vise frem alt det fine som blir laget!

Ha en flott lørdag!

onsdag 4. mai 2011

Nye medlemmer

Vi ønsker to nye medlemmer velkommen - her kommer en liten presentasjon!

Først ut er bloggen Creativ Catastophehttp://crecat.blogspot.com
Dette er en flott blogg med masse fine bilder og det skrives om smykker, hverdagsliv og har masse flotte Epla tips!

Her kommer noen bilder fra bloggen




































Neste blogg ut er Krabbas Verdenhttp://krabbasverden.blogspot.com/
Flott blogg med masse flotte smykkebilder og skriverier om smykker, hverdagsliv inkludert oppskrifter og fine bilder! Bloggeieren er også med i "hemmelig smykkevenn" og viser gjerne frem de fine pakkene hun får.

Her kommer noen smakebiter:






























Hjertelig velkommen er dere begge to!

Husk å legge inn dine favoritter under innlegget om perlebutikk tips!

tirsdag 3. mai 2011

Utfordring!

Det kommer presentasjon av nye medlemmer imorgen, men først en utfordring til dere alle!

Hva er dine favorittperlebutikker? Nettbutikker, fysiske butikker, inn og utland - list dem opp, gjerne med link og hvorfor du liker de. Det er så vanskelig å finne bra butikker som har ok ting og gode ting bør deles :)

Jeg har surfet halve kvelden etter akkurat den riktige nyansen på en perle, så har vært innom de aller fleste..

De jeg nevner her er butikker jeg har handlet i og hvor jeg opplever god service, bra utvalg og fornuftige priser.

Beadworks, London - nettside-:http://www.beadworks.co.uk
De har en to etasjes butikk i Covent Garden med fantastisk utvalg og god service. Prisene er ikke gærne heller.
Det beste er online servicen de har - jeg fant noen nydelige perler som jeg ikke klarrte å finne produktkoden til og sendte en mail til de. Etter litt frem og tilbake fant de riktige perler, men for at jeg skulle være helt sikker, så sende de en pakke med prøver til meg for sammenligning helt uten kostnad for meg! Når jeg så bestilte, så ba jeg om prisoverslag på porto for utlandet og de ringte meg for å opplyse om de forskjellige mulighetene.

Pedersen Smykker - nettside:http://www.perlerogutstyr.no/
Nettbutikk med godt utvalg og gode priser - pakkene kommer fort frem i posten og er pakket godt slik at ikke innholdet blir ødelagt eller faller ut. Har ofte tilbud og kampanjer

Perlenettet - nettside: http://www.perlenettet.no
Nettbutikk med godt utvalg og gode priser - Cecilie som eier butikken var veldig hjelpsom når jeg skulle i gang med min smykkeaksjon i oktober i fjor og det satte jeg stor pris på.

Hobby Import - nettside: http://www.hobbyimport.no/
Både butikk og nettbutikk med ikke bare smykkedeler /perler, men andre hobbysaker også. Har ofte kampanjer og bra utvalg på nettsiden. De legger også ut veiledninger på hvordan lage forskjellige ting som kan være nyttig.

Bare så det er sagt - dette innlegget er KUN ment for at vi skal hjelpe hverandre med å finne gode butikker, ikke som noe reklame for noen. Jeg er overhodet ikke sponset av noen). Jeg er veldig kresen på  butikker og for meg er god service like viktig som priser og utvalg. Det skal sies at perler og utstyr er dyrt i Norge, så derfor tenkte jeg det kunne være fint å kunne dele litt!

mandag 2. mai 2011

Nye medlemmer

Her kommer en presentasjon av nye medlemmer - flere har kommet til, men tenkte det var greit å vie litt plass til bilder oggså!


Først ut er Lene med bloggen Lillekatts - http://lillekatts.blogspot.com
Lene har en flott blogg med masse fine bilder av natur, smykker, hus, hjem, interiør og mye mer. Hun skriver om hverdagsliv, butikken Drableriet og er verdt en tur innom! Her kommer litt bilder fra bloggen





















































Neste medlem er Anne Lise med den fine bloggen Kreativbua - http://kreativbua.blogspot.com/
Kreativbua er et sted hvor det lages ikke bare smykker, men også malerier, strikketing og mer til. Anne Lise skriver også om hverdagsliv, hage og den skjønne hunden Doffen.

Her kommer noen bilder fra bloggen:

































søndag 1. mai 2011

Nytt medlem!

Norske Smykkeblogger ønsker med dette Lene med bloggen Smykker by Lene C hjertelig velkommen!

Bloggen hennes finner du her: http://smykkerbylenec.wordpress.com/

Lene har en flott blogg hvor hun viser frem smykker hun lager - hun lager også mye av smykkedelene sine selv, så her er det ikke langt mellom inspirasjonsbildene.

Et lite utvalg av det du finner hos Lene ser du her



































Ønsker du å bli medlem, så er det bare å sende en mail til norskesmykkeblogger@live.no - skriv litt om deg og bloggen din!