tirsdag 31. januar 2012

Perleoppbevaring

Vi ønsker tips til perle og utstyrsoppbevaring! Det kan være ting du har laget selv, kjøpt, hvordan du har organisert skuffen/skapet/boksen hjemme - kort sagt hvordan oppbevarer du dine perler?


Det er alltid kjekt med gode råd og det kan være du har funnet noe som kan være akkurat det en annen ser etter.


Legg igjen en kommentar på dette innlegget eller send på mail til norskesmykkeblogger@live.no så lager vi et felles innlegg så fort vi har litt!


Vi jobber også med kommende innlegg som vil dreie seg om teknikk tips, perletips, prising av smykker osv. Og ikke glem - har du ønsker eller innspill til ting vi bør skrive om, så er det bare å hyle ut!


Og samtidig spør vi - er det noe interesse for et bytteopplegg her? Mange har kanskje perler eller utstyr de ikke bruker som kanskje andre igjen kan ha brukt for og i stedet for å la det ligge, så kanskje vi kunne hatt et slags byttemarked? 


Alle innspill mottas med stor takk - norskesmykkeblogger@live.no

søndag 15. januar 2012

Nye medlemmer!

Her kommer en presentasjon av våre nye medlemmer!

Først ut er bloggen Life of Linuz. Her kan du finne masse inspirasjon siden bloggeieren har en pasjon for det japanske! Hun lager skjønne smykker blant annet kumihimo - flettede armbånd!


Velkommen skal du være!

Neste nye medlem er Liza med bloggen Lizas verden. Hos Liza kan du finne masse inspirasjon til både smykker, mat og andre hobbyprosjekter sammen med hverdagsliv og naturbilder!


Velkommen skal du være!

Neste nye medlem er Cathrine og hennes blogg finner du her. Cathrine lager vakre englesmykker og i tillegg så strikker og scrapper hun - en aktiv dame med andre ord!


Velkommen skal du være!

Ønsker du å bli medlem så er det bare å sende en mail til norskesmykkeblogger@live.no