tirsdag 3. mai 2011

Utfordring!

Det kommer presentasjon av nye medlemmer imorgen, men først en utfordring til dere alle!

Hva er dine favorittperlebutikker? Nettbutikker, fysiske butikker, inn og utland - list dem opp, gjerne med link og hvorfor du liker de. Det er så vanskelig å finne bra butikker som har ok ting og gode ting bør deles :)

Jeg har surfet halve kvelden etter akkurat den riktige nyansen på en perle, så har vært innom de aller fleste..

De jeg nevner her er butikker jeg har handlet i og hvor jeg opplever god service, bra utvalg og fornuftige priser.

Beadworks, London - nettside-:http://www.beadworks.co.uk
De har en to etasjes butikk i Covent Garden med fantastisk utvalg og god service. Prisene er ikke gærne heller.
Det beste er online servicen de har - jeg fant noen nydelige perler som jeg ikke klarrte å finne produktkoden til og sendte en mail til de. Etter litt frem og tilbake fant de riktige perler, men for at jeg skulle være helt sikker, så sende de en pakke med prøver til meg for sammenligning helt uten kostnad for meg! Når jeg så bestilte, så ba jeg om prisoverslag på porto for utlandet og de ringte meg for å opplyse om de forskjellige mulighetene.

Pedersen Smykker - nettside:http://www.perlerogutstyr.no/
Nettbutikk med godt utvalg og gode priser - pakkene kommer fort frem i posten og er pakket godt slik at ikke innholdet blir ødelagt eller faller ut. Har ofte tilbud og kampanjer

Perlenettet - nettside: http://www.perlenettet.no
Nettbutikk med godt utvalg og gode priser - Cecilie som eier butikken var veldig hjelpsom når jeg skulle i gang med min smykkeaksjon i oktober i fjor og det satte jeg stor pris på.

Hobby Import - nettside: http://www.hobbyimport.no/
Både butikk og nettbutikk med ikke bare smykkedeler /perler, men andre hobbysaker også. Har ofte kampanjer og bra utvalg på nettsiden. De legger også ut veiledninger på hvordan lage forskjellige ting som kan være nyttig.

Bare så det er sagt - dette innlegget er KUN ment for at vi skal hjelpe hverandre med å finne gode butikker, ikke som noe reklame for noen. Jeg er overhodet ikke sponset av noen). Jeg er veldig kresen på  butikker og for meg er god service like viktig som priser og utvalg. Det skal sies at perler og utstyr er dyrt i Norge, så derfor tenkte jeg det kunne være fint å kunne dele litt!

4 kommentarer:

 1. Skal de skrives som kommentar, eller skal man lage eget innlegg på dette på bloggen? Unnskyld hvis det er et dumt spørsmål.. ;)

  SvarSlett
 2. Overhodet ikke et dumt spørsmål! Legg det som kommentar, så kan jeg samle alt til slutt i et eget innlegg eller som en egen kobling.

  SvarSlett
 3. Her kommer mitt bidrag i såfall..

  Jeg handler aldri fra norske nettbutikker med mindre det er fra Aud, audsperler.no. Aud er den eneste som har konkurransedyktige priser ift å kjøpe utenlands, og i tillegg til bra service og hyggelige priser, har hun et fantastisk utvalg.

  Pagoni.se handler jeg litt av og til. Svensk nettsted, litt dyrt men som regel meget god kvalitet på det som selges. Kjapp leveranse og VELDIG bra service.

  Etsy.com er der jeg handler aller mest. Det er jo som Epla, en samling med masse butikker, men systemet er enkelt slik at man kan søke opp veldig greit. Jeg har imidlertid noen favoritter der.
  En butikk som heter nottoto, Anne, som etterhvert jeg har blitt godt kjent med, selges wire i alle mulige farger og former. God kvalitet, veldig bra pris, og hun er flink til å finne ting for deg hvis du trenger noe hun ikke har!

  gemplus24 er en annen butikk, stor butikk med masse rart, kjeder i storkvanta etc.
  mksupplies kjøper jeg mye av perlene mine fra.

  SvarSlett
 4. Liker godt fusionbeads.com for findings i 925 sølv og swarovski-krystaller.
  Veldig ordentlig side, og god kvalitet på varene. Frakten er heller ikke så værst:)

  SvarSlett