torsdag 6. oktober 2011

Sammen står vi sterkere!!

Bloglandia er egentlig et veldig fint sted å være noen ganger - man kan finne så utrolig fine blogger med masse inspirasjon enten det er smykker, mat, blomster, hage, interiør, søm - hva som helst! Og man blir kjent med så mye flotte mennesker! For bak disse bloggene så sitter det (som oftest) jenter/kvinner med store hjerter og omtanke for andre.

Ifjor startet jeg Smykkeaksjonen og fortsetter i år. Basisen her er et armbånd og en nøklepynt med et spesielt design hvorav alle inntektene går til Kreftforeningen. Ifjor ble det rundt 6000 kr og målet i år er 10 000 kr - er nesten halvveis allerede!

Når jeg så begynte å skrive om dette, så fikk jeg noen e-poster fra jentene som er medlem her i Norske SmykkeBlogger - "kan vi bli med"?? Og så klart ja - for smykkene selges blant annet via egen eplabutikk kun for dette som heter Sammen Står vi Sterkere og det syns jeg får ekstra kraft her!
De donerer smykker som blir lagt ut på eplabutikken og inntektene går inn i aksjonen - er ikke det utrolig snilt gjort!

Selv om oktober er rosa måned og smykkene også bærer preg av dette, så gjelder det ikke bare brystkreft, men alle typer - det rammer så brutalt og så vondt. Og når vi står sammen, så blir vi sterkere - i sjela, i kroppen - overalt! Det handler ikke bare om penger - omtanke, vennlighet og håp er vel så viktig!

Her kommer noen bilder av smykkene - du kan lese mer på bloggen Mitt Lille Smykkeskrin eller se på aksjonens egen eplabutikk; http://epla.no/shops/sammenstaarvisterkere/


Armbånd kr 200 + porto

Nøklepynt kr 100 + porto

Armbånd til auksjon

Ønsker deg en fin høstkveld videre :)

Ps! Vil du bli medlem, så er det bare å sende en mail til norskesmykkeblogger@live.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar